Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tränarutbildning nivå 1

4 september, 2021 - 5 september, 2021

2000 SEK

Är du engagerad i klubbens barn- och ungdomsverksamhet? Vill du lära dig mer om klättring för unga? Öka din kunskap om träningstips, klätterövningar, gruppskapande aktiviteter, din roll som ledare och hur du motiverar de unga att stanna inom idrotten! Eller se det som en personlig utveckling – din egen klättring kommer oxå att påverkas.

Tränarutbildning Nivå 1 riktar sig till dig som vill vara eller redan är ledare för organiserad klättring för barn och unga.

Ur innehållet: – åldersanpassad klättring med hänsyn till barns och ungdomars utveckling – ledarskap och kommunikation – skadeförebyggande träning – upplägg av pass och termin – idrottens organisation och stödfunktioner

Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska moment. Mer information kommer i välkomstbrev efter anmälan. Välkommen!

Vad? Läs om innehållet på klatterforbundet.se/utbildning/tranare.

Förkunskapskrav: Grönt kort. Du skall ha genomfört SISUs Introduktionsutbildning för tränare innan kursen, klicka här för att börja! Den är helt webbaserad och tar ca 2-3h att genomföra. Diplom för genomförd utbildning skickas till patrik.blom@klatterforbundet.se innan utbildningen.

Välkommen med din anmälan på Idrottonline senast 6 augusti 2021

I samband med din anmälan vill vi att du betalar in deltagaravgiften 2000 kronor. Din betalning bekräftar din anmälan och utgör din plats i turordningen om inte alla anmälda skulle få plats. Om du själv får förhinder efter sista anmälningsdatum kan vi endast betala tillbaka om vi kan fylla platsen med en annan deltagare, och då mot en administrationsavgift.

Frågor? Kontakta Patrik Blom på 08-699 65 24, patrik.blom@klatterforbundet.se.

Details

Start:
4 september, 2021
End:
5 september, 2021
Cost:
2000 SEK
Event Category:

Venue

IKSU
Sportgränd 7
Umeå, 907 36 Sverige
View Venue Website

Organizer

Svenska Klätterförbundet