Vertikal-SM Skimo

Åre Sveriges alpina nationalarena, Åre

Äntligen dags för ett Svenskt Mästerskap i Skimo! Den 5e januari smäller det med ett vertikalt lopp i skimomeckat Åre. Kom och prova på och mät dig mot landslagets stjärnor!

Bjursås Skimo Race

Bjursås Skimo Race är en återkommande skimotävling i Bjursås utanför Falun.

Funäsdalen Rando/Skimo Race

Mitt i Funäsdalen på Funäsdalsbergets framsida med nästan 400 meter stigning så finns Sveriges bästa och fasta skimoled. Den 29e januari, när vintern är som starkast, så hålls Funäsdalen Skimo Race. Banan går i teknisk naturlig terräng. Utsikten över Funäsdalen by och fjäll är mäktig.

Kontroll av klätterutrustning

Rope Access Sverige Storgatan 27, Solna

Är du instruktör och håller klätterkurser? Eller driver din klubb en anläggning som hyr ut selar och bromsar? Lär dig kontrollera funktionen hos din säkerhetsutrustning, och få insyn i vilka krav myndigheter ställer på dig som tillhandahåller utrustning för personlig säkerhet. När: 5-6 februari 2022 Var: Rope Access Sverige, Storgatan 27 i Solna, Stockholm Utbildare: Per…

SEK2500

Tränarutbildning Nivå 1 – Bohuslän

Brodalen 454 94 Brastad

Tränarutbildning Nivå 1 – Bohuslän Är du engagerad i klubbens barn- och ungdomsverksamhet? Vill du lära dig mer om klättring för unga? Öka din kunskap om träningstips, klätterövningar, gruppskapande aktiviteter, din roll som ledare och hur du motiverar de unga att stanna inom idrotten! Eller se det som en personlig utveckling – din egen klättring…

JSM Boulder

Västerviks Klätterklubb, Västerviks Klättercenter och Svenska Klätterförbundet bjuder in till JSM Boulder den 5-6 mars 2022.