Lagerrensning


Nu rensar vi lagret med Accessmössor. Pengarna från försäljningen går direkt till fonden. Perfekt present till dig själv eller en klätterkompis!
SLUTSÅLD – hela lagret av mössor försvann på ett fåtal timmar. Tack för ert bidrag till Accessfonden.
Den här vill du inte vara utan! Vår snygga mössa har vi tagit fram i samarbete med Mountain Equipment och High Sport och den kan du bara köpa från oss. Precis lagom tjock, tillverkad i 50% ull och 50% akryl, med ett tunt fleecefoder på insidan. Accessfondens logga är snyggt broderad på vänstra sidan.
OBS! Antalet mössor är begränsat, först till kvarn är det som gäller!
Specialpris: 75:- inkl. frakt  Slutsåld
 

Accessfonden

Tillgång till klättring utomhus, är det något vi kan ta för givet? Ja, självklart kanske du tänker, men vad vet vi om framtiden egentligen? Klättring och annat friluftsliv växer i popularitet och i och med detta ökar också slitaget på naturen vi vistas i. Dessutom leder ett ökat antal klättrare till större risk för konflikter med markägare, närboende och andra som delar det område som vi vistas i. Hur går vi tillväga för att skydda svenska klätterområden på lång sikt? Hur säkerställer vi utomhusklättringens fortsatta möjligheter att förmedla fantastiska klätter- och naturupplevelser för kommande generationer?
På förbundsmötet 2012 fattade Svenska klätterförbundet ett beslut om att göra det möjligt att avsätta ekonomiska medel för att kunna finansiera det långsiktiga arbetet med att säkra tillgången till klättringen på klippor, berg och block i Sverige. Svenska Klätterförbundets Accessfond var därmed född.
Läs mer om Svenska Klätterförbundets Accessfonden.