Lyckat genrep i Andorra

Emelie Forsberg på genrepet inför tävlingssäsongen. Foto Biel Rafols.
Emelie Forsberg och Ida Nilsson generalrepeterade inför världscupen på de katalanska mästerskapen i helgen och det ser bra ut inför kommande säsong!
Den skidalpina världscupen drar igång nästa helg i Andorra. Emelie Forsberg och Ida Nilsson är redan på plats och valde att lägga sin generalrepetition på de katalanska mästerskapen i helgen. Emelie vann tävlingen före Claudia Galicia Cotrina och Sophie Dusthoir. Ida slutade på sjätte plats.
– Katalanska mästerskapen var en bra förberedelse inför första världscupstävlingen. Några av de starkaste kvinnorna på världscupsnivå var med så det kändes som ett bra test. Vi kommer vara här i Pyrenéerna ända fram till andra världscupstävlingen. Sen blir vi hemma några veckor innan vi far ned till VM, hälsar Emelie Forsberg.
Du har väl inte missat Emelie Forsberg, Fanny Borgström, Erika Borgström och Ida Nilsson blogg? På den kan ni följa deras resa fram till VM i skidalpinism i februari. Bloggen hittar ni på –  outsidesweden.se/author/skimogirls/