Examination inomhusinstruktör, Lerum

10 december - 11 december

Ansvarig examinator: Martin Meyerman

Förkrav: Se aspiranthandledning och normer för auktoriserade instruktörer på klatterforbundet.se/utbildning/normer.

Anmäl dig här. Observera att samtliga förkrav som presenteras i dokumenten ska vara uppfyllda innan du kan anmäla dig. Skicka din ansökan och betalning i samband med anmälan. Mejla dokumentation om förkunskaper till utbildning@klatterforbundet.se.

Sista anmälningsdag är 10 november 2022. Din betalning bekräftar anmälan och utgör din plats i turordningen om inte alla anmälda får plats. Får du inte plats återbetalar vi givetvis din deltagaravgift. Om du själv får förhinder efter sista anmälningsdatum kan vi endast återbetala om vi kan fylla platsen med en annan deltagare, och då mot en administrationsavgift.

Grepp, Lerum
Smedvägen 24