Årets finaste julklapp: Retrokalender från 1994

En K2-almanacka från 1994, där datumen stämmer exakt överens med 2022, kan vara årets finaste julklapp. Förutom att den förgyller vilken jul som helst, går pengarna rakt in i Accessfonden. Det gäller dock att vara snabb – antalet kalendrar är begränsat.

Februari har precis lika många dagar 2022 som 1994, och julafton firades på en lördag även då. På så vis är den almanackan perfekt för en plats på väggen. Du får dock se upp för påsk och andra högtider, annars finns risk att du plockar fram godis på fel dagar.

Kalendern kostar 200 kronor (plus frakt på 72 kronor). Tvåhundringen går rakt in i Accessfonden och gynnar därmed svensk utomhusklättring.

Beställ kalendern via vår webbshop – senast 10 december om du vill ha den före jul. Antalet kalendrar är begränsat. Först till kvarn-principen råder.

Kalendern från 1994 är en riktig klenod. Den innehåller bilder från K2 och en minnestext om alpinisten och klättraren Daniel Bidner.

Senaste nytt: