Fira vårens ankomst med en späckad helg på Gotland

Foto Ola Lindberg.
Helgen 4-5 maj går i klättringens tecken på Gotland. Kom på klubbarnas nationella träff eller delta i accessträffen. Visby klätterklubb arrangerar även Boulder session och Sverigecup tävling.
De år som klätterförbundet inte håller ordinarie förbundsmöte arrangeras en nationell träff. Det är klubbarna som äger mötet och bestämmer vad träffen ska handla om.
Vad händer i er klubb? Den nationella träffen är till för frågor, idéer eller problem ni vill ventilera med andra klubbar. Förbundsstyrelsen och kansliet kommer finnas på plats för att lyssna och ta till sig det ni vill framföra, svara på frågor, förklara och informera.
Access är en av Klätterförbundets prioriterade arbetsområden. Dock saknas det en nationell accesskommitté. Målet med vårens accessträff är att formalisera en kommitté och hur den ska arbeta.
Nu är det hög tid att skicka in förslag på diskussionspunkter nationella träffen och anmäla sig till träffarna. Diskussionspunkter skickas till kansliet@klatterforbundet.se .
Anmäl dig till den nationella träffen.
Anmälan dig till Accessträffen.
Nationella träffen och Accessträffen hålls lördag 4 maj i Visby kl. 9 – 14 på Strand Hotell. Vi vill ha din anmälan senast 4 april.
Hålltider för lördagen

Tid Aktivitet Målgrupp
09-10 Introduktion Alla
10-12 Klubbarnas inskickade frågor samt workshop om förbundets vision Nationell träff
10-12 Vad ska en nationell accesskommitté arbeta med och hur Accessträff
12-13 Lunch Alla
13-14 Övriga frågor Nationell träff
13-14 Övriga frågor Accessträff

Självklart kan ni klättra också. Samtidigt som den nationella träffen ordnar Visby Klätterklubb Gotland Boulder Session. Efter avklarade möten kan man ansluta sig till Gotland Boulder Session vid Grogarnshuvud. Grogarnshuvud ligger ca 5 mil från Visby och kräver bil. Vill du själv kan inte klättra du gå och se på Sverigecupen Visby i Klättersilon.
Det finns möjlighet att avsluta dagens diskussioner under en gemensam middag. Middagen är till självkostnadspris och planeras i pausen mellan kval och final i Sverigecup tävlingen, ca 18:30.
Vi samarbetar med Destination Gotland och får bra priser på resor och boende
Bokning av båtresa med idrottsrabatt och logi kontakta Destination Gotland, idrottsbokningen 0771-22 33 50 eller idrottsresor@destinationgotland.se

En representant per klubb kan söka reseersättning för att delta i Accessträffen.