Nationell Tränarträff – För alla tränare!

Helgen den 1-2 december är det dags för årets höjdpunkt för alla tränare, den nationella tränarträffen! Programmet är i princip spikat och helgens dragplåster kommer vara Eva Lopez. Eva är en världskänd forskare och tränare som kommer få nästan en hel dag till att utveckla sina tankar kring träning. Träffen är till för alla tränare, oavsett nivå, så se till att boka in detta innan platserna tar slut!
Träffen arrangeras av Tränarkommittén och kommer i år vara en djupdykning på olika aspekter relaterade till Tränarskapet. Förutom att Eva Lopez har en stor roll så kommer det också vara föreläsningar och workshops med Hanna Lif, Magnus Lindstedt, Eva Zaar, Lena Björk Blixt med flera.

Vad: Nationell Tränarträff
När: 1-2 December 2018, anmälning senast 16/11. Vi startar 09.00 på lördag och avslutar ca 15.00 på söndag.
Arrangör: Svenska Klätterförbundets Tränarkommitté
För vem: Alla tränare, oavsett nivå
Kostnad: 2000 kr – Ni har möjlighet att få deltagaravgiften betald i efterhand via idrottslyftet, detta söks av eran klubb. Förutsatt att er klubb beviljats statligt LOK-stöd.
Vad ingår: Fantastiska föreläsningar/workshops med temat tränarskapet. Fika, lunch, middag på lördag samt fika, lunch söndag. Inträde på klättercentret Akalla under lördag och söndag.
Anmälan:
 Anmäl dig här
Avbokning: Anmälan är bindande.
Boende:
 Vi tipsar om boende på Good Morning Kista, 1.4km till fots från Akalla Klättercenter. Ange Klättercentret vid bokningen så får ni ett bättre pris!
För frågor om boende, resa och annat kontakta patrik.blom@klatterforbundet.se

Temat för träffen är tränarskapet!
Föreläsningar och workshop om

  • LTAD (Long Term Athlete Development)
  • Identifiera vad din adept behöver träna på
  • Hur ger man effektiv feedback
  • Yinyoga
  • Antidoping
  • Nyheter inom förbund som rör tränare/klubbar
  • + massor mer!

Det finns tid att lyfta fram dina synpunkter, nätverka med andra tränare och mingla! Välkommen till en fantastisk helg!!