Klätterverket Young Guns

 

Nu är det dags för YOUNG GUNS 2.0. En klättertävling för barn och ungdomar!!.
ANMÄL DIG VIA DENNA LÄNK SENAST DEN 28 SEPTEMBER:
https://goo.gl/forms/cMcBe9MYFzHWr2vH2
Vi har fortsatt utveckla succéeventet från i våras. Vi lägger nu mindre vikt på tävling och istället ännu mer fokus på klätterglädje och kamratanda. Vi har utökat till 30 leder som sträcker sig från 4b-8a. Lederna är anpassade för barn och unga och med fler leder i de lättare graderna. Vi kommer vara något färre i hallen denna gång med funktionärer som säkrare och domare som hjälper till med poängräkning.
Detta klätterevent vänder sig  till ungdomar födda 2001-2008. Vi samlar poäng genom att prova så mycket vi hinner under 3 timmar. Varje led har 3 poänggrepp som ökar ju högre vi klättrar och vi räknar endast den högsta poängen per led. Om en faller av så firas en ner och låter nästa person klättra. Saknar någon skor eller sele så finns det att låna.
13:30 öppnar insläpp för deltagare.
14:00 är det samling nere i hallen.
17:00 avslutar vi tillsammans nere i hallen.
Datum: Lördag 6 oktober
Var: Klätterverket, Sickla
Tid 14:00-17:00
Insläpp 13:30
Max deltagare: 50st
Avgift: 200kr per person
OBS! Anmälan kan endast göras via länken ovan.
Kolla gärna in eventet på facebook och dela vidare till er vänner så ses vi den 6 oktober
https://www.facebook.com/events/237381183602949/
Varmt välkomna till YOUNG GUNS 2.0!