Ny medarbetare på kansliet


Från den 20 augusti arbetar Patrik Blom på kansliet. Tjänsten är projektanställning till och med 2019. Ansvarsområden blir framför allt landslag och tävling.
Patrik är 36 år, tvåbarnspappa och bosatt i Gällersta, Örebro.  Han har varit idrottsaktiv sedan barnsben med extra dragning mot skog och berg. Yrkesbakgrunden är Idrott- och engelsklärare samt olika tränarroller (även fd brevbärare av rang).
– Jag började klättra på äldre dagar och har hunnit med 8 år nu där jag provat på allt från lite högre höjder till lite mindre stenar. Klättring har en otrolig bredd och jag tycker allt är lika kul, inne som ute, svarar Patrik på frågan om klättringsbakgrund.
– Tjänsten lockade då jag brinner för det här med träning, tävling och prestation och trivs med att vara i en lite administrerande roll, den passade in på mig helt enkelt. Jag kände att den här chansen får man bara en gång så det var bara att köra, full fart, säger Patrik om varför han sökte tjänsten.
Har du frågor om Klätterförbundets landslags- eller tävlingsverksamheten kan du kontakt Patrik på patrik.blom@klatterforbundet.se