Alpinkurser i Tarfaladalen

Foto Bergsguide Martin Bruce Lundberg
Upplev vackra Tarfaladalen och lär dig grunderna i alpinklättring och glaciärfärdsel.
Klätterförbundet arrangerar inte mindre än tre alpina klätterkurser i under augusti och september. Under ledning av kompetenta bergsguider får du lära dig navigering i fjällterräng, alpin klättring och räddningstekniker på glaciär. Kursen riktar sig till vuxna klättrare och innehåller både teoretiska och praktiska moment.
Datum
6 – 10 augusti, endast kvinnliga deltagare
27 – 31 augusti, kvinnliga och manliga deltagare
3 – 7 september, kvinnliga och manliga deltagare
Kostnad
Klätterförbundet har fått bidrag av Svenskt Friluftsliv för satsa på att få fler att klättra alpint och kan erbjuda Klätterförbundets medlemmar kursen för endast 5000 kronor. Kostnader för resor, boende och mat tillkommer.
Mer information och anmälan
Närmare information om kursen, förkunskapskrav, boende och anmälan hittar ni i vår utbildningskalender. De senaste åren har trycket på våra alpinkurser varit högt så anmäl dig på en gång – platserna är begränsade. Sista anmälningsdag 6 juli. Frågor om kursen? Kontakta johanna@klatterforbundet.se.