Bjursås 2h

Bjursås 2h är en skidalpin tävling där det under två timmar gäller att avverka så många höjdmeter som möjligt genom att ta sig runt en bana upp och ned i Bjursåsbacken. Tävlingen är öppen för alla, erfarna som nybörjare. Eftersom det är ett relativt kort varv som skall avverkas så många gånger som möjligt så är det ingen som kommer att bli ensam i slutet.
Tävlingen avgörs i två klasser, solo eller lag.
Soloklassen innebär att en person avverkar så många vändor som möjligt i backen på egen hand under de två timmarna.
Lagklassen sker i stafettform där en person åt gången tar sig upp och ner för backen, medan de andra i laget vilar. Det totala antalet höjdmeter som lagmedlemmarna tillsammans får ihop räknas. Ett lag består av obegränsat antal lagmedlemmar så ta med hela släkten!
Mer information finns på bjursas2h.com
Frågor? Maila oss på info@bjursas2h.com