Klätterkarnevalen Hösten 2017

Hej alla föreningar!
Karnevalen är nu i full gång hos ca 14 föreningar runt om i landet. Det är väldigt uppskattat av både föreningarna, tränare, föräldrar och framför allt barnen
Nu är det dagas att anmäla sitt deltagande för hösten 2017. Tänk en lekfull minicup, där deltagare från närliggande klubbar får möjlighet att skojtävla mot eller med varandra. För att skapa gemenskap och knyta nya kontakter värmer alla upp, klättra och lunchar tillsammans. Vi plockar bort isolering, kval, resultatrapportering mm och siktar istället på att alla ska ha så kul som möjligt genom att klättra tillsammans. Arrangemanget avslutas sedan med en gemensam teknikträning efter en given mall. Vi strävar efter att lägga klubb samarbetet efter geografisk placering.

  1. Tränare och ledare kollar med sina barngrupper, 7-11 år, hur många som vill vara med på karneval på hösten.
  2. Föreningen anmäler intresse senast den 25 augusti till kansliet@klatterforbundet.se. Vi uppskattar om ni anger ungefär hur många barn som är med från eran förening  (vi beställer tröjor till alla barn som är med och vill vara delaktiga i karnevalen)
  3. Förbundet sammanställer anmälningarna och ser till att närliggande föreningar kan sammanstråla.

Preliminära datum
28 eller 29 oktober kommer förening 1 att bjuda in 2 & 3till karnevalträff i sin klätterhall
18 eller 19 november bjuder förening 2 in 1 & 3 till sin Klätterhall
9 eller 10 december bjuder förening 3 in 2 & 3 till sin Klätterhall
Hör av er om datumen inte passar  så fixar vi något bättre för er
25 Augusti är sista anmälningsdag anmäl dig här!