Välkommen på klätterläger

Foto: Jonas Paulsson
Foto: Jonas Paulsson
Kom och ha kul tillsammans! Klätterförbundet, Skånes- och Sundsvalls Klätterklubb arrangera läger för dig som är ung och bor i norra eller södra Sverige.
Ett klätterläger är ett utmärkt sätt för unga klättrare att komma ut och klättra på nya platser, ha roligt och utvecklas i sin klättring och inte minst att lära känna nya klätterkompisar. Är ungdomarnas kunskapsnivå olika får de även en chans att dela med sig och hjälpa varandra att lära.
Som en del av jobbet att erbjuda möjligheten för unga att komma ut och uppleva klättring utomhus samt förbättra det regionala samarbetet arrangerar Klätterförbundet tillsammans med Skånes- och Sundsvalls Klätterklubb två läger i slutet av sommaren.
Skånes Klätterklubb bjuder dig  från Västra Götalands, Jönköpings, Kalmar, Hallands, Kronobergs, Blekinge, och Skåne län att komma till Kjugekul.  Mellan den 9 och 13 augusti är du som är 9 år och upp till 15 år välkommen. Ungdomar mellan 15 och 19 år är välkomna 13 till 17 augusti.  Här hittar du mer information om lägret och hur du anmäler dig.
För dig som bor norr om Gävle arrangerar Sundsvalls Klätterklubb ett  helgläger 9-11 septemberVill du läsa mer om lägret i Sundsvall klickar du här.