American Alpine Club International Climbers' Meet 2016

Scott Wilson, East Buttress 5.10b, El Capitan, 2012 International Climbers Meet, Yosemite Valley, Yosemite National Park, CA
Scott Wilson, East Buttress 5.10b, El Capitan, 2012 International Climbers Meet, Yosemite Valley, Yosemite National Park, CA
 
Nu har du som medlem i Klätterförbundet möjlighet att få uppleva Yosemite tillsammans med American Alpine Club.
Att få vara men på American Alpine Club International Climbers’ Meet är något unikt. I år är träffen i legendariska Yosemite den 25 september – 2 oktober och klätterförbundet har fått två inbjudningar.  För att delta behöver du uppfylla de kriterier som AAC ställer:
Experience with placement and removal of protection, multi-pitch rope management, at least two years of technical rock climbing, and the ability to follow sustained 5-8 granite (Yosemite rating scale) is mandatory.
Låter det som något för dig,  du är över 18 år, du tradklättrar och vill vara ambassadör för Svenska Klätterförbundet internationellt? Anmäl  dig genom att fylla i det här formuläret. Vi vill ha din anmälan senast den 26 juniMer information om träffen hittar du här. Har du frågor mejlar du till kansliet@klatterforbundet.se.
Klätterförbundet står för din anmälningsavgift som inkluderar boende, mat, föreläsningar mm. Du får själv stå för dina reskostnader till Amerika och transfer till Yosemite.