Alpina kommittén presenterar Ines Papert

img1-ines-papert_thomas-senf_visualimpact_628x400
Foto: Thomas Senf,visualimpact, www.thomassenf.ch
Den alpina världsstjärnan Ines Papert kommer till Sverige på fördragsturné i mars. Missa inte detta tillfälle att bli inspirerad av en av världens mest skickliga klättrare. 
OBS – uppdaterad betalningsinformation.
Klätterförbundets alpina kommitté är stolta att kunna presentera en föredragsserie med den världsberömda klättraren Ines Papert. De senaste tio åren har Ines Papert varit en
Ines Papert är en vanlig syn på omslagen på de stora klättertidningarna.
Ines Papert är en vanlig syn på omslagen på de stora klättertidningarna.
framgångsrik alpinist och skjutit på gränserna på vad som vi trott varit möjligt inom is- och mixklättring. Ines har slutat att tävla i isklättring men under sin aktiva karriär han hon vinna fyra världsmästerskap i svårighet och den totala världscupen tre gånger.  Idag fokuserar Ines på höga berg och exponerade bestigningar.
Ines kommer till Sverige i början av mars och håller föreläsningar i Göteborg, Stockholm och Östersund. Missa inte denna möjlighet att komma och lyssna , se och bli inspirerad. Föredraget kostar 200 kronor för vuxna och 100 kronor för ungdomar under 18 år.
Köp din biljett genom att sätta in pengar på Klätterförbundets Swish nummer 1236027304.  Som meddelande anger du ditt namn, personnummer och den stad du vill ha biljett till. På föredraget visar du upp legitimation eller betalningen i din mobiltelefon.

Internet är fullt av otroliga filmer med Ines som stjärna. Här kan ni ett urval av dem som ni kan se inför föreläsningarna. I den första filmen reser Ines Papert, Jon Walsh och Joshua Lavigne till norra Baffin Island på jakt efter oklättrade väggar på Mt. Asgard. Den andra filmen visar Ines FFA av Ritter der Kokosnuss (M12 trad/WI5), 2015.