Lär dig av två av Sveriges mest meriterade klättrare

Foto: Västervik Climbing
Foto: Västervik Climbing
Passa på att träffa och inspireras av två av Sveriges mest meriterade klättrare. Västervik Klätterklubb arrangerar ett träningsseminarium med Said Belhaj och Erik Massih.
Vill du se svensk klättring i toppklass och bli inspirerad av två av Sveriges mest meriterade klättrare? Åk till Västervik helgen 7-8 mars.

Sverigecupen Boulder

Helgen börjar med  första deltävlingen i Sverigecupen i boulder på lördagen.  Sverigecupen är Klätterförbundets nationella cup. I år ingår tre deltävlingar i Sverigecupen  boulder – Västervik, Sävsjö och Solna.  Om du vill delta i tävlingen är det möjligt att anmäla sig fram till och med 28 februari. Information om tävlingen, anmälan och hålltider finns i Bergsports tävlingskalender.

Träningsseminarie med Said Belhaj och Erik Massih

Västervik Climbing nöjer sig inte med att bara arrangera Sverigecupen i Boulder. Dagen efter tävlingen bjuder de in till träningsseminarium med Said Belhaj och Erik Massih. Packa med dig din klätterutrustning och kom till Västerviks Klättercenter. Said Belhaj, professionell klättrare sedan 15 år, kommer sparka igång seminariet med en introduktion. Efter det blir det clinic i klätterhallen. Efter lunch håller Erik Massih teoripass.
Alla är välkomna att delta i seminariet som startar klockan 10 på söndagen 8 mars. Genom samarbete med Smålandsidrotten kan Västervik Climbing erbjuda seminariet kostnadsfritt för alla deltagare!

Läs mer

Film: Said Belhaj arbetar på en 9a i Cuenca.
Said Belhaj sätter Era vella (9a) i Margalef.
Erik Massih tillsammans med Christer Jansson gör ny 8b-trad i Norge.
Västervik Climbing hemsida.
seminarium-vastervik-full-w628