Junior-SM bouldering 1 november på Karbin, Stockholm

Karbin Klätterklubb och Svenska Klätterförbundet bjuder in till Junior-SM i bouldering den 1 november på Karbin i Stockholm.
Fotograf: Martin Argus
Fotograf: Martin Argus
Nu är det klart att Junior SM i bouldering kommer att hållas den 1 november på Karbin i Stockholm.
— Vi är mycket glada att Karbin Klätterhall arrangerar 2014 års JSM Boulder. Karbin har en mycket fin klätterhall och vi är säkra på att detta blir ett topparrangemang, säger Ingemar Kallas i Svenska klätterförbundets tävlingskommitté.
Karbin har i år 15 års-jubileum och har arrangerat flera stora tävlingar genom åren, utöver sitt Boulder Open som firade sin 126:e gång innan sommaren. De planerar även att arrangera tjejtävlingen Purple Open igen på Internationella kvinnodagen 8 mars, som blev en stor succé i år.

Tävlingsklasser

  • Junior flickor/pojkar 95 – 96
  • Ungdom A flickor/pojkar 97 – 98
  • Ungdom B flickor/pojkar 99 – 00
  • Knattar A flickor/pojkar 01 – 02
  • Knattar B flickor/pojkar 03 –

Vem kan tävla?

Tävlingen är öppen för medlemmar i en till Svenska Klätterförbundet ansluten klubb, samt för utländska tävlande som är medlemmar i respektive lands nationella förbund, anslutet till IFSC. Utländska medborgare, stadigvarande bosatta i Sverige, kan bli svenska mästare om de varit medlemmar i en till Svenska Klätterförbundet ansluten klubb i minst 6 månader.
Anmälan har ej öppnat än, men gör gärna en notering i din kalender!
Mer information om tävlingen och när anmälan öppnar är på gång. Du kommer då att hitta den i kalendariet.
Välkomna!