Instruktörsseminarium Falun

19 november - 20 november

Seminariet är för dig som är auktoriserad klätterinstruktör (inomhus, sport, klippa, is).

Din licens är giltig i tre år efter din examination och kräver kontinuerligt medlemskap i förbundsansluten klätterklubb. För att förnya licensen efter tre år deltar du i ett instruktörsseminarium som Svenska Klätterförbundet anordnar. Har du inte haft möjlighet att gå innan din licens går ut, får den ligga vilande i två år, under vilka du inte får agera som instruktör. Är du med på ett seminarium inom de två åren aktiverar du din licens.

Ansvarig: Christian Lund & Jens Åström

Ur innehållet: Fördjupning i de nya normerna
Träningslära
Nytt i klätterutrustning

Anmäl dig HÄR

VIKTIGT! Din anmälan är giltig när betalningen är gjord. Du måste vara medlem i förbundsansluten klätterklubb och vara auktoriserad instruktör. Kolla gärna ditt medlemskap INNAN du anmäler dej. Tack!

Sista inbetalningsdag är 19 november 2022. Ingen återbetalning vid avbokning efter anmälningstidens slut.

Har du frågor? Hör av dej till eva.rimnas@klatterforbundet.rf.se.

Mono Loco
Främbyvägen