35 svenskar anmälda till NM – svensk paraklättrare deltar

I helgen arrangeras nordiska mästerskapen i lead i Köpenhamn, Danmark. 35 svenskar deltar, varav en paraklättrare: Liv Wikman Gandré från Nacka Värmdö Klätterklubb.

Tävlingen arrangeras på Blocs & Walls i Köpenhamn under fredagen och lördagen. Alla finaler sker på lördagen och streamas på Youtube av Dansk Klatreforbund.

Anmälda som representanter för Sverige, utöver Liv Wikman Gandré, är hela 31 klättrare: Albin Meyer, Alex Rosenthal, Alice Ma Johansson, Birger Thor, Bruno Mannerstråle, Dennis Yakubenko, Elena Kappler, Elise Mannerstråle, Ellen Anderson, Ellie Ingelin, Elliot Eriksson, Elvis Kampmann, Filip Thuresson, Flynn Spendrup, Fredrik Serlachius, Gabriel Kern, Hedda Norell, Helga Hagmann, Herman Tidare, Jenny Leandersson, Jonah Kero, Klara Muth, Kristoffer Lindbäck, Leia Norell, Linus Qvarnström, Lucie Quinon, Lujza Török, Mikkel K. Kaufeldt, Nathalie Vendsalu, Ruben Blom Karlsson, Livia Ståhl, Jack Lindvall, Leon Podkaski och Viktor Bartholdson.

Här finns information om alla klasser, starttider och deltagare. Resultatet följer du enklast här.

Förtydligande: I en tidigare version av texten angavs 32 startande, men siffran har uppdaterats.