SM Boulder – Västervik

resultat boulder

Resultat från Damernas final!

  1. Kajsa Rosén, Solna Klätterklubb
  2. Linda Sjödin, Solna Klätterklubb
  3. Katrin Amman, Eskilstuna Klätterklubb

Resultat från Damernas kval! Notera 11 personer i finalen

Den preliminära resultatlistan kommer att publiceras på Bergsport.se, ett mail går ut till alla när den blir publicerad. Det kommer att ske när alla damer klättrat klart. Sedan sker protestrutinerna som vanligt. Protestavgiften är 200 kr och skickas till förbundet via Swish på nr 1233605995. Skicka ett mail med bekräftad betalning samt vad protesten gäller till tavling@klatterforbundet.se.

Resultat från Herrarnas final!

  1. Markus Gillberg, Kvibergs Klätterklubb
  2. Hannes Puman, Eskilstuna Klätterklubb
  3. Ymer Alber, Solna Klätterklubb

Resultat från Herrarnas kval!

Helgen den 26-27 september arrangerar Västerviks KK SM Boulder.

Startlistan är klar! (Uppdaterad 24/9)

Se inbjudan här! (Uppdaterad 18/8)

Anmälan
Till info@vastervikclimbing.se
Startavgift 300 kr betalas in senast 20 september därefter förseningsavgift på 100 kr till Västerviks KK bankgiro 360-3552 eller Swish 1235884150
Vi skickar faktura till klätterklubbar.

Finalerna kommer att streamas på förbundets youtubekanal!

Möjlighet för deltagande ”Utom tävlan” för ungdomar på Senior SM i Västervik!

Givet den speciella situationen som vi befinner oss i med ytterst begränsade möjligheter till tävlande både nationellt och internationellt så vill nu Klätterförbundet och Tävlingskommittén öppna upp för atleter i Ungdom B, som är redo för ett Senior SM, att delta utom tävlan och därmed få en extra möjlighet till bra tävlingserfarenhet även under Corona-tider.

Det innebär deltagande på tävlingen med notering i resultatlistan att personen deltog utom tävlan och att man inte kan tillgodoräkna sig placeringen i tävlingen, eller i rankinglistan.

För att få möjlighet till detta ska ni skicka ett mejl till patrik.blom@klatterforbundet.rf.se där ni uppger vem det gäller, motiverar varför ni önskar en plats på tävlingen och skriver en kort sammanfattning på tidigare tävlingsresultat av vikt, Ex Smålandscupen 2019 klass X plats X. Senast den 6 september behöver detta inkomma. Svar på ansökan kommer ske efter ordinarie anmälningstid gått ut då reguljära deltagare kommer prioriteras vid fullt deltagande.

Detta är ingen öppen anmälan utan en ansökan där endast de personer som har en bra motivering och kan uppvisa goda kvalifikationer kommer tillåtas att deltaga. Vanligtvis är det inte tillåtet för Ungdom B att deltaga i äldre klasser samt att Tävlingskommittén avråder generellt från klassbyten eftersom det inte gagnar tävlingarna och då det, enligt Tävlingskommitténs bedömning, på sikt sannolikt heller inte gagnar de tävlande (Tävlingsguide – Sportklättring 2.0).

Notera att ingen anpassning av ledbyggandet eller tävlingen kommer att göras för dessa eventuella ungdomar.