VM i Innsbruck: Hannes Puman #17 i lead

Hannes i semifinalen. Foto: IFSC
Hannes Puman kom på 17:e plats när semifinaler och finaler i lead hölls under söndagens VM-tävlingar i Österrike.
Hannes klättrade stabilt på semifinalleden, men föll vid ett hårt krux som kastade av flera andra deltagare och poängen räckte tyvärr inte till final. VM-guldet togs hem av Jakob Schubert, följd av Adam Ondra och Alex Megos.
Kompletta resultat, lead herrar
Damernas leadfinal hölls på lördagen och blev en riktig rysare. Både Janja Garnbret och Jessica Pilz toppade ut finalleden. Efter att domarna granskat tiden visade det sig att Pilz vunnit med några sekunder. Jain Kim kom trea.
Kompletta resultat, lead damer
I morgon tisdag är det dags att rikta blickarna mot damernas kval i bouldering. Katrin Amann och Linda Sjödin tävlar för Sverige. Herrarnas kval är på onsdag med Fredrik Serlachius och Hannes Puman som svenska deltagare.
Tävlingarna sänds live på IFSC:s Youtube.
 

Schema för VM-tävlingarna