Världscupen i lead: Puman till semi igen

Hannes Puman. Foto: IFSC
Hannes Puman tog sig till semifinal och slutade på 16:e plats vid världscuptävlingen i lead i franska Chamonix.
Tävlingen började i går och avslutas i dag. Precis som för en vecka sedan, vid leadtävlingen i Villars, säkrade Hannes en plats i semifinalen. Han klättrade stabilt tills han gjorde en dyno varpå fötterna släppte och han inte lyckades hålla sig kvar på väggen. Hannes stannade på 16:e plats.
I damklassen representerades Sverige av Kajsa Rosén, som gjorde comeback efter ett långt uppehåll på grund av en skada. Senast hon tävlade internationellt var i juli förra året. Kajsa kom på 61:a plats.
Resultat herrar
Resultat damer
Finalen hålls senare i dag. Se filmen från semifinalen nedan, Hannes Puman börjar klättra vid cirka 1:10:22.