Ny reptävling och film på Klätterverket

Foto: Klätterverket
Foto: Klätterverket
Klätterverket i Stockholm satsar inför hösten med filmvisning, boulderevents och reptävlingen 100 %.
Den  2 oktober hålls tävlingen Boulder Bash, som hallen arrangerat varje år sedan 2004. De sex bästa killarna respektive tjejerna går till final.
– Vanligtvis har vi Boulder Bash en gång på hösten och en gång på våren. Det blir så klart ett tema också, än så länge hemligt, och pris till bästa utklädnad, säger Martin Leidebrant på Klätterverket.
Den 8 oktober blir det klätterbio inom ramen för det internationella projektet Reel Rock Tour. Förra året visades Valley Uprising. Årets program är ännu inte officiellt, men ryktet säger att det blir fokus på Tommy Caldwells och Kevin Jorgesons bestigning av Dawn Wall i Yosemite.
I oktober arrangerar Klätterverket reptävlingen 100 %. Tävlingen brukade hållas på 1990-talet, men fick en pånyttfödelse förra året när hallen hade 20-årsjubileum. Och i november kan besökarna träffa Klätterverkets ledbyggare vid eventet Jam Session.