Hjälp oss att göra Bergsport.se ännu bättre!

bergsport-headlinesSvenska Klätterförbundets nya hemsida Bergsport.se firar ett halvår. Antalet läsare har ökat mer än vad vi någonsin kunde tro. Nu börjar vi även publicera krönikor.
Sajten lanserades i mitten av april. Under sommaren ökade antalet besökare med över
300 % och numera har vi 30.000 sidvisningar i månaden. Vi hoppas att Bergsport.se i dag är den självklara nyhetssajten för allt som händer på berg, snötäckta fjäll och i klätterhallar.
Därmed inte sagt att hemsidan inte kan bli bättre. Hör gärna av er med nyhetstips och idéer till nyhetsredaktören. Vi ser fram emot att höra mer om resor, klubbträffar, bedrifter, lokala projekt, spännande profiler och udda upplevelser inom förbundets alla discipliner och över hela landet.
Här är de mest lästa artiklarna hittills:

På SKF:s Facebooksida kan du kommentera alla artiklar som publiceras. Utnyttja gärna möjligheten att komma med åsikter, förslag eller rättelser. På Facebook visas automatiskt länkar till artiklarna i takt med att de publiceras.

Här vid Idrottens Hus på Östermalm i Stockholm ligger Svenska Klätterförbundets kansli.
Här vid Idrottens Hus på Östermalm i Stockholm ligger Svenska Klätterförbundets kansli.
Vi är glada över att allt fler följer oss även på Facebook. Här är topplistan över inläggen:

Du kan även prenumerera på nyheterna på Bergsport.se via RSS. Det är ett alternativ för dig som inte är Facebookanvändare.

Som ett led i arbetet för att förbättra Bergsport.se kommer vi nu att börja publicera krönikor, författade av tillfrågade medlemmar runt om i landet. Skribenterna förmedlar sina egna, personliga åsikter och företräder inte SKF:s officiella hållning. Känner du någon som är duktig på att skriva eller vill du själv bidra? Kontakta nyhetsredaktören.
Slutligen, tack till dig som läser Bergsport.se.