Din profil på Bergsport


Årets medlemskort är här
Klätterförbundet har i år inte skickat ut några medlemskort till klubbarna, utan hänvisat till att korten snart finns digitalt. Det har dragit ut lite på tiden, men nu finns de här, att skriva ut eller visa upp digitalt.
Arbetet med inloggning på hemsidan gäller inte bara medlemskorten, utan är tänkt att i förlängningen underlätta för medlemmar, klubbadministratörer, instruktörer och kansli att hantera personuppgifter och behörigheter, som topprepskort eller instruktörsgrad.
Skapa ditt ett konto genom att klicka på Logga In länken på hemsidans övre högra hörn och följ instruktionerna. För att slutföra skapandet av din profil behöver du logga in på IdrottOnline och koppla ihop dina konton. Har du inte inloggningsuppgifter till IdrottOnline kan du ange ditt personnummer så skickas ett lösenord till den mejl adress du har angett till din klätterklubb. IdrottOnline är det verktyg som idrottsföreningar runt om i Sverige använder för att registrera sina medlemmar och utgör basen för all administration mellan medlem, förening och förbund.
Har du frågor om inloggning eller hur ditt ditt konto fungerar kontakta andreas.enqvist@klatterforbundet.se.