Ymer Alber vinner boulder JNM

Ymer Alber högst upp på prispallen.
Ymer Alber högst upp på prispallen.
JNM i boulder slutade med ett guld, två silver och ett brons till Sverige.
Ymer Alber krönte de svenska insatserna i helgens boulder JNM med ett guld i klassen Youth A.
Finalerna var otroligt jämna och spännande ända in i det sista. Grattis till Norge med sina 4 guld. Det svenska guldet togs av Ymer Alber, rapporterar Reino Horak från flygplatsen på väg hem från Helsingfors.
Övriga svenska medaljer togs av Fredrik Serlachius (silver), Markus Gillber (silver) och Samuel Wingårdh (brons). Trevlig atmosfär, hårda tuffa och rättvisa finalproblem och spänningen gjorde att det blev en perfekt avslutning på mästerskapet, avslutar Reino.
Nästa mästerskap för juniorerna är lead JSM i Göteborg nästa helg. Mer information om tävlingen och hur du anmäler dig hittar du här.