Följ livesändningen från boulder NM i Göteborg

I morgon drar boulder NM igång i den nybyggda anläggningen Fysiken Klätterlabbet Partille i Göteborg. Om du inte planerar att komma och kolla på plats så finns det möjlighet att följa tävlingen live på nätet!
Tävlingarna startar med kval på lördag och fortsätter med semifinal och final på söndag.
Under tävlingen kommer vi prova på ett nytt digitalt resultatsystem från crimp. Detta innebär att ni också kan se preliminära resultat live. Parallellt med detta kommer det vara en ”vanlig” stream via youtube. Sammantaget borde detta göra det smidigt att följa hela NM från soffan!
NM stream via Youtube – Förhoppningsvis kan vi få den online till semifinal
Preliminära resultat
I startlistan ser vi många starka klättrare. Många juniorer tar chansen och provar på att gå upp och utmana seniorerna, bland annat syns regerade JNM-mästaren Samuel Wingårdh, Solna KK, och JNM-silvermedaljören Freja Duncan, Nacka Värmdö KK, i startlistan. Vi får se hur de står sig i konkurrensen med seniorerna!
Lördag
10.00 Kval Herrar/Damer

Söndag
09.30 Semifinal Herrar/Damer
14.30 Final Herrar/Damer
17.30 Prisceremoni