Skimokommittén

Skimokommittén utvecklar förbundets arbete inom området skidalpinism.

En plats för engagemang

Klätterförbundets kommittér spelar en viktig roll för att utreda, föreslå och genomföra aktiviteter som utvecklar förbundets olika verksamhetsområden. Kommittéerna har en viktig rådgivande funktion för att utveckla kompetens och sprida erfarenhet till alla klättrare och klubbar. Vid behov kan kommittéerna representera förbundet nationellt och internationellt.

Kontakta skimokommittén

Skimokommittén består av Daniel Knabäck, Jens Westergren, Karin Bäckström, Daniel Björnsbom, Camilla Antonsson och Andreas Lundblad.

Arbetet med kommittéerna är ideella förtroendeuppdrag. För att detta uppdrag ska lyckas på bästa sätt stöttar SKF kompetensutveckling samt ledarutveckling bland kommittéernas ordförande och övriga representanter.

Vill du bidra med engagemang i någon av våra kommittéer eller på annat vis? Skicka en intresseanmälan till vårt kansli.

Emma Borggrén-Franck

Generalsekreterare