SM Boulder 2023 – Stockholm

10 mars - 11 mars

400 SEK

10-11 mars arrangerar Solna Klätterklubb tillsammans med Svenska Klätterförbundet och Klättercentret SM Boulder 2023. Kval sker på fredagen och semifinal samt final på lördagen. Vi ämnar anpassa kvalet och registreringen för att ta hänsyn till långa isoleringstider och möjliggöra för resa på fredagen även för långväga resande.

Klätterförbundet fyller 50 och Klättercentret 20, så räkna med ett festligt mästerskap! Anmäl dig senast 28 februari 2023. Mer information om anmälan och kostnad finns hos Solna Klätterklubb.

Plats: Klättercentret Akalla, Stockholm.
Tävlingsformat: IFSC-regler med kval, semifinal och final.
Klasser: Dam och herr, senior.
Ledbyggare: Robert Rundin (huvudledbyggare) tillsammans med Julien Graz (IFSC). Dessutom Felipe Palma Hernandez, Jenny Leandersson och Nikken Daniels.
Prispengar: Fördelas till de klättrare som placerar sig på platserna 1, 2 och 3 i respektive klass.
Huvuddomare: Henrik Wåhlin
Boende: Se till att boka i tid, då Melodifestivalen äger rum samma helg.
Stream: Semifinaler och finaler streamas via förbundets YouTube.
Sponsoransvariga: Björn Pohl & Marcus Kern.

Anmälan och mer information hittar du här.

Observera! Under februari lanseras förbundets nya tävlingsplattform och all information flyttas dit. Mer information kommer.

10 mars
11 mars