Ledbyggarutbildning på Öland

Ölands Klätterklubb Stefan Jansson, Strandgatan 13 D, Borgholm

Vill du lära dig mer om ledbygge? Öka din kunskap om rörelseglädje, hur du bygger för att undvika skador och hur du som ledbyggare gör klättringen rolig! Eller se det som en personlig utveckling – din egen klättring kommer oxå att påverkas ;) Ledbyggarutbildningen, nivå 1 riktar sig till dig som har klättrat minst ett…

SEK2500

Instruktörsseminarium Falun

Mono Loco Främbyvägen, Falun

Seminariet är för dig som är auktoriserad klätterinstruktör (inomhus, sport, klippa, is). Din licens är giltig i tre år efter din examination och kräver kontinuerligt medlemskap i förbundsansluten klätterklubb. För att förnya licensen efter tre år deltar du i ett instruktörsseminarium som Svenska Klätterförbundet anordnar. Har du inte haft möjlighet att gå innan din licens…

SEK1200

Skimoläger för ungdomar

Åre Sveriges alpina nationalarena, Åre

Konditionsesset Hector Haines leder två läger för ungdomar som vill satsa på skimo och skyrunning, ett sommartid och ett vintertid.

Bjursås Skimo Race

Lördagen den 7e januari är det dags för årets första Skimotävling och första deltävlingen i Sverigecupen i skidalpinism 2023, Bjursås Skimo Race i Bjursås skidbacke!

Funäsdalen Rando/Skimo Race

Midvinter skimorace i Funäsdalen lördagen den 28 januari 2023! Funäsdalen Rando/Skimo Race är den andra deltävlingen i Sverigecupen!

Hammarbybacken 2H

Hammarbybacken 2H genomförs i början av februari 2023, antingen 7e eller 10e februari! Det är den tredje deltävlingen av Sverigecupen!