Skimoläger för ungdomar

Åre Sveriges alpina nationalarena, Åre

Konditionsesset Hector Haines leder två läger för ungdomar som vill satsa på skimo och skyrunning, ett sommartid och ett vintertid.

Åre Vertical

Åre Sveriges alpina nationalarena, Åre

Första deltävlingen i Sverigecupen i Skidalpinism 2023, Åre Vertical, 10 december i Åre.

Examination inomhusinstruktör, Lerum

Grepp, Lerum Smedvägen 24, Stenkullen

Ansvarig examinator: Martin Meyerman Förkrav: Se aspiranthandledning och normer för auktoriserade instruktörer på klatterforbundet.se/utbildning/normer. Anmäl dig här. Observera att samtliga förkrav som presenteras i dokumenten ska vara uppfyllda innan du kan anmäla dig. Skicka din ansökan och betalning i samband med anmälan. Mejla dokumentation om förkunskaper till utbildning@klatterforbundet.se. Sista anmälningsdag är 10 november 2022. Din betalning bekräftar…

SEK5000

Bjursås Skimo Race

Lördagen den 7e januari är det dags för årets första Skimotävling och första deltävlingen i Sverigecupen i skidalpinism 2023, Bjursås Skimo Race i Bjursås skidbacke!

Ordförandenätverket: Boosta det ideella engagemanget

Nätverksträff för klubbarnas ordförande. Mötet har temat "Boosta det ideella engagemanget" och vi diskuterar bland annat om hur klubbar kan rekrytera nya eldsjälar, tränare och andra engagerade (och medlemmar, icke att förglömma).

Funäsdalen Rando/Skimo Race

Midvinter skimorace i Funäsdalen lördagen den 28 januari 2023! Funäsdalen Rando/Skimo Race är den andra deltävlingen i Sverigecupen!